Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις για 17 Ιουνίου 2024

Εκδηλώσεις Search and Views Navigation

Εκδήλωση Views Navigation

10:00

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών

17 Ιουνίου @ 10:00 - 12:00
4ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, 4ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς
ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Στις 17 Ιουνίου 2024, 10:00-12:00 ενημερωτική εκδήλωση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισίας. Η εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ-"Χάρισε ζωή"  κα Μ.Κώστολγου ομιλήτρια θα ενημερώσει και θα εγγράψει νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών ώστε να ενισχυθεί η ελληνική και παγκόσμια δεξαμενή.    

Μάθετε περισσότερα »

13:00

H ΤΙΤΑΝ AE τιμά τους εθελοντές αιμοδότες σε εκδήλωση στο Δρέπανο

17 Ιουνίου @ 13:00 - 14:00
ΤΙΤΑΝ Δρέπανου Δρέπανο, Αχαΐας Ελλάδα + Χάρτης Google

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνεται στα γραφεία του ομίλου ΤΙΤΑΝ ΑΕ στο Δρέπανο εκδήλωση για να τιμηθούν οι εθελοντές αιμοδότες. Το ΚΕΔΜΟΠ-"Χάρισε ζωή" εκπροσωπήσει η κα Χριστίνα Καρακωνσταντή, η οποία θα πραγματοποιήσει και δειγματοληψία από όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.  

Μάθετε περισσότερα »

15:30

H Safety Project διοργανώνει Ιατρικό Συνέδριο “Στρες & αυτοάνοσα σε παιδιά και νέους”,

Έχεις πολλούς λόγους να είσαι εκεί, όπου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Safety Project – Ιατρικό Συνέδριο "Στρες & αυτοάνοσα σε παιδιά και νέους", με 2 καθηλωτικά workshops (παιδικό ιχνογράφημα – stress management/τεχνική διαχείρισης) και τις εισηγήσεις επιστημόνων, ιδίως όμως τις προσωπικές καταθέσεις από τις βιωματικές ιστορίες νέων και παιδιών! "Στρες & αυτοάνοσα σε παιδιά και νέους"  2 […]

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events