Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

14 Ιουνίου @ 18:00 - 21:30

Ο Σ.Ε.Α Καρδίτσας την ημέρα αυτή , δηλαδή Παρασκευή 14/6/2024 από τις 8.00-13.30 έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο της πόλης και σε προσκαλούμε να συμμετέχεις.

Το απόγευμα , της ίδιας ημέρας  θα έχει περίπτερο ενημέρωσης , στην κεντρική πλατεία της πόλης μας  και σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ  θα λαμβάνει δείγμα σιέλου  εγγράφοντας νέους εθελοντές δοτες μυελού των οστών για την ενίσχυση της ελληνικής και παγκόσμιας δεξαμενής  από τις 18.00-21.30μμ

Λίγα λόγια  σε ένα Εθελοντή Αιμοδότη….Αρχικά ,σε ευχαριστούμε  και σε παρακαλούμε να συνεχίσεις να προσφέρεις αίμα όσο συχνά επιτρέπεται και μπορείς.

Η 14 Ιούνη αποτελεί παγκόσμια ημέρα της προσφοράς   και αναγνώρισης σου

Φέτος για το 2024 το  κεντρικό μήνυμα του εορτασμού για τον Εθελοντή Αιμοδότη   επικεντρώνεται  στο εξής :«20 χρόνια προσφοράς: Σας ευχαριστούμε, αιμοδότες!»

Τιμά το ορόσημο της 20ής επετείου και τον βαθύ αντίκτυπο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις ζωές των ασθενών και των δοτών, παρακινώντας παράλληλα, ακόμα περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα της αιμοδοσίας ξεπερνώντας διαχωρισμούς και προκαταλήψεις.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη προσφέροντας   10 λεπτά από τον χρόνο μας.!!!!!! Γίνε εθελοντής σήμερα .

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Ιουνίου
Ώρα:
18:00 - 21:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Καρδίτσας
ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ελλάδα + Χάρτης Google