Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η εθελοντική ομάδα του ΠΑ.ΠΕΛ. στην Εκπαιδευτική Διημερίδα “Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία”

23 Φεβρουαρίου @ 10:00 - 24 Φεβρουαρίου @ 14:00

Η Εταιρεία Μοριακής Ιατρικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (https://hemope.org), θα διοργανώσει την Εκπαιδευτική Διημερίδα Πελοποννήσου: «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία» που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 24 Φεβρουαρίου 2024, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, Τρίπολης.

Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Τρίπολη η Εκπαιδευτική Διημερίδα «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία». Το σημαντικό αυτό  επιστημονικό γεγονός αναδεικνύει την πόλη μας ως κέντρο των εξελίξεων που συντελούνται στο πεδίο της Ογκολογίας το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου 2024. Η επιτυχία της εκδήλωσης των περασμένων ετών, όπως αυτή αποτυπώθηκε από τη συμμετοχή των επιστημόνων που εμπλέκονται στη φροντίδα των ογκολογικών  ασθενών αλλά και τα εποικοδομητικά σχόλια των κοινωνικών φορέων, μας επωμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για τη φετινή προσπάθεια.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και συλλογή δειγμάτων σιέλου για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα της κας Π.Ρόχας, καθηγήτριας στο ΠΑ.ΠΕΛ και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε ζωή.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Φεβρουαρίου @ 10:00
Τέλος:
24 Φεβρουαρίου @ 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

member

ΠΑ.ΠΕΛ

Χώρος Διεξαγωγής

Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης
Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης + Χάρτης Google