Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΕΑ “Ο ΔΕΣΜΟΣ” διοργανώνει φιλικό αγώνα μπάσκετ την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

4 Φεβρουαρίου @ 18:00 - 20:00

Ο ΣΕΑ διοργανώνει στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 από στις  18:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ του πυροσβεστικού κλιμακίου και της τοπικής ομάδας μπάσκετ . Την εκδήλωση θα στηρίξουν σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων καθώς και φορείς της ευρύτερης περιοχής. Μία δράση για την προώθηση του εθελοντισμού, της συμμετοχής και της κοινωνικής προσφοράς.

Παράλληλα σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή” όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών για να ενισχυθεί η ελληνική και παγκόσμια δεξαμενή

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου,ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιαλείας  “Ο ΔΕΣΜΟΣ” με τη βοήθεια της Κοινότητας Ακράτας, διοργανώνει έναν εθελοντικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Ακράτας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγιάλειας, μετά από πρόταση του Προϊστάμενου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας κ. Ανδρέα Ζαφειρόπουλου. Συναποφασίσαμε αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει μια γιορτή εθελοντισμού, προσφοράς στον συνάνθρωπο, συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα, προωθώντας παράλληλα το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος και της δωρεάς μυελού των οστών.

Για το σκοπό αυτό θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για το πόσο απλή είναι πλέον η διαδικασία δωρεάς μυελού, αλλά κυρίως για την αξία της, εκπρόσωποι από το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ».Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούν όσοι θελήσουν, να δώσουν δείγμα (σάλιο) ώστε να γίνουν μέλη της  ελληνικής και παγκόσμιας τράπεζας δοτών μυελού των οστών. Θα μιλήσουν επίσης για την εμπειρία τους, μέλη του “Δεσμού”  που έχουν βρεθεί συμβατοί δότες και έχουν χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους μας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας «Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος» στις 18:00.

Σας παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη διάδοση του μηνύματος.

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Φεβρουαρίου
Ώρα:
18:00 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας
ΑΚΡΑΤΑ
ΑΚΡΑΤΑ, ΑΧΑΪΑΣ
+ Χάρτης Google