Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Patras Beach House : Πρωτάθλημα OPEN PATRAS-“Χάρισε ζωή”

30 Ιουνίου 2023 @ 18:00 - 2 Ιουλίου 2023 @ 21:00

Στο Patras Beach House θα πραγματοποιηθούν δράσεις από το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή” στα πλαίσια της συνεργασίας του με την αθλητική εγκατάσταση του Patras Beach House, όπου θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες και θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ως νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών!
Οι δράσεις θα είναι συνεχείς και θα κορυφωθούν στο Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Volley  OPEN PATRAS “ΧΆΡΙΣΕ ΖΩΉ” που θα λάβει χώρα στις 30 Ιουνίου και 1-2 Ιουλίου στην Παναχαϊκη και στις εγκαταστάσεις του Patras Beach House.
Οι αγώνες θα καλυφθούν  διαδικτυακά σε live streaming σε συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τηλεοπτικα από το ΙΟΝΙΑΝ channel και τη συχνότητα της Nova πανελληνίως
Στην εκδήλωση για τις απονομές των μεταλλίων θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι της περιφέρειας (Περιφεριαρχης, Αντιπεριφερειαρχης), ο αντιδήμαρχος Πατρέων (Αθλητισμού), ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Άντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και Πετοσφαιριστριών (ΠΑΣΑΠ), ο πρόεδρος της Ένωσης σωματείων Πετοσφαιρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ), Ο πρόεδρος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στα πλαίσια των απονομών των μεταλλίων, θα  βραβευτεί με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του ο καθηγητής & διευθ. του ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή” κ.Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Ιουνίου 2023 @ 18:00
Τέλος:
2 Ιουλίου 2023 @ 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Patras Beach House Γήπεδο Παναχαικής
ΝΙΚΗΓΟΡΑ
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑΣ 26441
+ Χάρτης Google